4. mai 2011

PiP and I.

Man skal ikke kimse av det å ramle innom små butikker man ikke visste eksisterte, sånn helt impulsivt! Aldri har jeg sett Pip skålene i "salatbolle-størrelse" og hva passet vel bedre enn at jeg faktisk trengte en stor bolle med litt farger på? Dette sukkertøyet ble med meg hjem. No doubt about that. Jeg blir rett og slett strålende glad av å titte på bollen.. Leste noe om sludd og kaldt vær fremover, men det velger jeg å la gå meg hus forbi. Det kan ikke stemme:-) Ehm.. Ha en deilig onsdag mine herlige bloggvenner!

8 kommentarer :

 1. Ha en kjempefin dag...sludd eller ikke;)

  SvarSlett
 2. Noe så herlig! den er virkelig til å bli glad av denne her ja :)
  klem fra meg

  SvarSlett
 3. ELSKER pip :) Har lyst til å gå tilbake og tømme butikken for alt det rosa. Men etter Thors reaksjon mot et hvitt sengetøy med rosa blomster på i går tipper jeg at svaret når jeg kommer hjem med favnen full av rosa PiP blir; "NEI, dette er IKKE greit"..... Haha...

  Ellers takk for koselig torsdag og shopping ;)

  SvarSlett
 4. Herlig pip bolle. Men jeg lurer på hvor man får tak i pip her i hovedstaden? :)

  SvarSlett
 5. Kjempefin!! Og den bodyen du har strikka te lillegutt...*sukk*... så nydelig!!! Kjempeflink du, eg sko ønska eg kunne strikka! (eller hadde tålmodighet te det :-) )

  SvarSlett
 6. Så suåer søt =D

  SvarSlett
 7. Takk for koselige kommentarer! Jeg er storfornøyd med fargeklatten.. Pip fås blant annet kjøpt på "Bitten" på Høvik, i konfekt- og kaffebutikken på CC Vest,i en av interiørbutikkene på Lambertseter Senter og ellers mange andre steder. :-) Klem fra Cecilie

  SvarSlett
 8. Hei hei en liten hilsen fra meg

  Synes bloggen din er så utrolig koselig jeg, er veldig ofte innom en liten tur.
  Er så mange fine farver og blir bare i skikkelig godt humør av den.
  Og ellers er det jo så mye fin inspirasjon, du er flink til å ta bilde av de små gleder.

  Er jo også så artig å følge litt med på svangerskapet ditt, venter selv en liten pike. Er ikke like langt på vei som deg, men da litt ekstra artig å se hva man har i vente.

  Ha en ellers fin dag

  Linn

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online