7. april 2011

Premielykke

Noen ganger er man bare så heldig; man har vinnerlykke. Faktisk er det andre gangen jeg vinner noe i bloggverden! Sist vant jeg en superfin vimpelrekke hos Ida. På ettermiddagen i går oppdaget jeg en Vintage Stories konkurranse hos nydelige Josefine og slang meg selvfølgelig med. Typisk nok med følgende tanke; oj, her var det mange deltakere. Dette vinner jeg aldrii.. For en dårlig innstilling! 


Jeg vant - jeg vant...! 2 valgfrie plagg fra Vintage Stories fra KappAhl, ett til barn og et til voksen. Og hvor sprøtt er det ikke at Ida er den andre vinneren? Verden er bare så liten noen ganger. Gratulerer, Ida! Kjenner jeg Ida rett er hun akkurat like begeistret for disse romantiske plaggene som meg.  


Jeg har valgt meg en hvit kjole og ettersom det andre valget måtte være et barneplagg, ja, hva var vel da mer naturlig enn å velge dåpskjolen? Det er alt for tidlig å tenke på sånt, men når jeg ikke skal ha jente og Vintage Stories ikke har gutteplagg føltes det som et SUPERT valg! Dåpskjoler er jo aldri særlig guttete heller.. 


Moralen må være: sleng deg alltid med i konkurranser. En dag er det DU som har vinnerlykke! Glad torsdag til deg - snart helg allerede.

Foto: weheartit.com

2 kommentarer :

 1. Gratulerer! men det betyr vel ikke at du dumper meg på shopping i morgen anyways? :)

  SvarSlett
 2. Æsj, kommentaren min ble slettet!
  Jeje.. here we go again ;-D

  HURRA, tenk at vi vant samme konkurranse samtidig.. utrolig morsomt! Måtte le litt her for meg selv. Jeg visste ikke om det før du skren det til meg - det var jo SÅ kjekt. Jeg har hartt litt vinnnerlykke når det kommer til KappAhl - så heldig der ;)!!!

  Den dåpskjolen er NYDELIG - sukk - tenker den kommer til å passe lillegutt perfekt!
  Gleder meg til å se på ;-D

  Stor klem

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online