28. april 2011

Clothes

Det er bare så alt for lenge siden forrige klesupdate nå (for de som syntes det er interessant), og det kan jo ha noe med at jeg ikke har noenting å ha på meg om dagen. Sånn føles det i allefall! Men her med denim tights fra Boob design, topp fra Gina Tricot, cardigan fra Carlings og skjerf fra H&M. Må vise de nye skoene mine som jeg er super in  with også, Nike Free Tr Fit. Farger er visst hot denne våren og jeg må si at jeg for en gangs skyld er superhappy med å ha valgt et litt sprekere skopar enn vanlig! Leste  i et motemagasin at dyremønster ikke er en kortvarig trend så hvorfor ikke bruke det man har med dyremønster? Jeg kan si såpass at det ikke er mye dyremønster i mine skap, men det er jo utrolig kult i mange sammenhenger! 


Happy thursday!

5 kommentarer :

 1. Så fin du er! Skoene var kjempe kule og skjerfet likeså. Har fått helt dilla på skjerf med dyreprint denne sesongen.
  Fin torsdag til deg Cecilie.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Fiiiine magen ♥
  Og kule sko!
  Fresh farge, me like;)

  ha en kos dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Nusselig mage du har ;0) De skoa der MÅ jeg bare ha. Gud for noen lekkerbisker. (kom på nå at jeg har visst endeeeel sko jeg har tenkt å kjøpe framover og som jeg har ønska meg lenge.. Pytt sann)!!
  Dyriske mønstre er kjempe sprekt og fresher raskt opp et ellers kjedelig antrekk.
  Klem Jane.

  SvarSlett
 4. Nydelig mage! :) Og de skoene er bare helt fantastiske. Samboer jobber på G-max så jeg skal investere i ett par selv denne våren. Må ha gode sko når man skal ut å trille ;)

  SvarSlett
 5. Hihi, den toppen der brukte jeg også da jeg gikk gravid for 6 mnd siden ;) Er ikke lett å finne klær som gravid!.... Kjempefine sko! De har jeg også lyst på :))

  Stor klem <3

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online