15. mars 2011

What 2 eat?

Jeg tror kanskje appetitten min kan sies å ha nådd en topp. Jeg har lyst på hvasomhelst nårsomhelst og føler meg helt lost in food-sweets-cakes space! Jeg kan si såpass at jeg har MYE tid til å tenke på hva jeg kan putte i munnen om dagen. 

For eksempel gleder jeg meg bare helt villt til å spise american pancakes i helgen. (Ja, jeg er klar over at vi akkurat har passert en deilig helg, men hva er vel ikke bedre enn å glede seg:-) Jeg fikk nemlig servert verdens beste pancakes hos nydelige V forleden, og det ga mersmak. 


Jeg har gått meg vill i jungelen av pannekakebilder og sikler nærmest her jeg sitter. Leter etter verdens beste oppskrift på american pancakes og tror faktisk at jeg har funnet den! Jeg lover å oppdatere dere på oppskriften når jeg har testet! 


Og siden jeg har druknet i bilder og ikke klarte å bare legge ut et, så kan dere lide dere gjennom dere også. Mmm, maple syrup! 

Foto: weheartit.com

Glad tirsdag alle! 

3 kommentarer :

 1. nam... som du frister. Kjenner til det der med matlyst:) Jeg lagde lapper på søndag - det er jo nesten det samme som amerikanske pannekaker??? Jeg har noen igjen... hi hi jeg tror jeg tar en nå:)

  Ha en fin dag!! Klem Vivian

  SvarSlett
 2. farlige bilder å ramle innom sånn rett før leggetid..!
  Skjønner hva du mener for å si det sånn ;)
  Har en award til deg inne hos meg i gårsdagen innlegg ;)
  Klem

  SvarSlett
 3. Åh, dette så skikkelig godt ut! :) Gleder meg til oppskrifta kommer, jeg elsker pannekaker! ♥ Har en award & utfordring til deg inne hos meg! :) Ha en fortsatt fin helg!

  klem Frøken H

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online