22. mars 2011

Prosjekt; gulvet i gangen

Jeg blir ikke klok på dette mørke flisgulvet vårt i gangen, som vi (les: min kjære) så enkelt skulle male lysere. Ja, for når jeg først får noe sånt for meg, da skal det skje, og aller helst i går. Mange av dere mener at gulvfliser kan males, mens butikkansatte i jernvareforretninger fraråder oss dette på det sterkeste pga flassing og dårlig feste. 

Gulvet slik det fremstår nå:

Det nye nå er at jeg har fått en idé om å legge nye fliser. Riktignok oppå de gamle - så det er jo lett som en plett..! Det er tross alt ikke jeg som skal gjøre det?! :-) Og billig er det også! Spørsmålet er bare hva slags fliser. Jeg vil ha det perfekt, naturlig nok, og det skal gi mer lys. Forslag eller tips til gode flisbutikker/nettsteder, farger, erfaringer etc? 






5 kommentarer :

  1. Hei hei!

    Kjenner meg godt igjen der ja, jeg blir også utålmodig når slike ting skal skje...
    Mange maler jo fliser, men om man har råd og mulighet er det nok like greit å legge nye over de gamle så slipper du ekstrajobb om det begynner å flasse av osv :)

    Lykke til med valget,
    Klem Jatte♥

    SvarSlett
  2. Haha, kjenner meg igjen der - alt skal skje forleden dag :) Vi kjøpte fliser på megaflis.no og er skikkelig fornøyde! Billige fliser, men foreløpig har vi ingenting å si på kvaliteten. Lykke til!

    SvarSlett
  3. Synes egentlig gulvet er fint, det passer så godt til resten av gulvet i leiligheten? :D
    Savner deg allerede, håper vi sees snart!!

    Klemmer

    SvarSlett
  4. Nummer tre så fin ut. Med tanke på parketten deres hadde jeg nok tatt en flistype med litt struktur i. :)

    SvarSlett
  5. Kjenner meg igjen der gitt.. hehe. Men flisekompaniet, megaflis, maxbo etc har vel godt utvalg i fliser vil jeg tro.. Er på utkikk etter fliser selv, men det er til et badegulv. Lysere fliser hadde nok gjort seg det ja. Blir nok lekkert :0)
    Det ligger en award til deg inne på bloggen min forresten.

    Ha en flott torsdagskveld.
    Klem Jane.

    SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online