11. mars 2011

Fredagstid

Fredag er ukens aller aller beste dag. Nyt den! Jeg er forelsket i dette skjønne og fargerike teppet som vi fikk forrige helg. Oppdaget da sebra interiør for barn, som har masse fint. Spennende:-) Teppet er heklet med staver og en søt kant rundt, så vidt jeg kan se, så dette bør vel en dyktig husmor kunne håndtere lett som en plett!Jeg kom ikke til finalen i NIB-utfordringen denne gangen heller, men er selvfølgelig stolt over at NIB-jentene har valgt ut mitt kjøkken som en av sine favoritter blant oss andre. Jeg befinner meg i galleriet her

6 kommentarer :

 1. For et nydelig teppe!! Skulle gjerne hatt et slikt i hus, men er ingen dyktig husmor så da får det komme på ønskelisten. Og utrolig koselig kjøkken du har så skjønner at det går inn som favoritt hos NIB. God helg :)

  SvarSlett
 2. Så fint! ♥ Herlige farger.
  Grattis med galleriplass hos nib forresten. Lekkert kjøkken så det er ikke rart. :) Skulle gjerne set deg i finalen også jeg.
  Ha en fin fredag.
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 3. Så nydelig dette teppe var <3 Farger til å spise opp!!
  Skulle gjerne sett deg i finalen jeg også, for kjøkkenet deres er virkelig en drøm. Men selvfølgelig hyggelig at du ble valgt ut av NIB :)
  Ønsker deg en superfin helg, søta.
  klem fra meg

  SvarSlett
 4. Nydelig teppe i freshe, deilige farger ♥ Og jepp, som du sier er det nok mange her i dette bloggeland som kan hekle et slikt...:))
  Mange flinke damer her;)

  Gratulerer med favorittplass hos NIB, det fortjente du, flott kjøkken!

  Ha en fin helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Nydelig teppe i herlige farger:).
  Ha en fin helg
  Klem Hilde

  SvarSlett
 6. Då kjempefint teppe! :) Flotte fargar :) Du har ein herlig blogg, så legger meg til som følger :) Kjekt at vi begge venter eit lite gull i mai ;-) Blir vårt første. Er kjempespent!

  Godklem :)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online