24. januar 2011

Male flisene?


Gangen vår er et mysterium i mitt hode. Savner mer lys, et annet gulv, litt bedre plass.. Jaja, alt kan ikke være helt perfekt! Jeg prøver imidlertid å gjøre noe med det jeg kan, så nå vurderer jeg å male flisene. Noen som har erfaringer med dette? Må vel styre unna hvitt med tanke på rengjøring og skitt, men kanskje en gråtone kunne fungert.. 



Jeg elsker å dekorere meg magasiner. De er rimelige og har som regel fantastisk dekorative forsider som jeg blir glad av, samt at det tillater å bytte ut ofte! Me like. Fikk også brukt siste rest av kvist-innsamlingen til noe dekorativt med en liten englevinge til pynt. Krukken er fra Søstrene Grene og koster vel omtrent ingenting. 





8 kommentarer :

  1. Det går fint å male fliser!! Men husk på at fugene vil jo ikkje vise på samme måten so blir litt meir glatt overflate....
    Epoxy maling meina eg du kan bruke-det blir brukt i industihallar, fjøs og bilverksted so det er slitesterkt og toler vatn.
    Go for it☺

    Klem M♥

    SvarSlett
  2. Så fint kjære deg! Jeg er hekt enig om at det er fint å dekorere med magasiner.
    Vi har jo malt fliser før vi, Cecilie, så dette blir nok bra! Jeg tror faktisk jeg hadde vært såpass dristig og malt de hvite jeg. Kan kan jo evt. ha en teppe der man tråkker mest. Grå er selvfølgelig et godt alternativ, men kan fort stjele mye lys det også. Dessuten så har du vel ikke noe annet som er grått i leil. ?
    Gleder meg til å se deg i morgen :)
    klem Nina

    SvarSlett
  3. Ellers kan du alltids flise oppå flisene? :) Det skal vi gjøre med store deler av badet ;) Store, lysegrå skiferfliser er veldig fint :)

    SvarSlett
  4. Åå, så gode tips fra dere alle!! Dette må jeg tydeligvis tenke litt mer på. Men dette gav meg skikkelig god hjelp. Takk godinger:-) klem fra meg

    SvarSlett
  5. Det er bedre med maling på flisene enn flisete tupper... mihihihihih

    SvarSlett
  6. Ingen erfaring med dette selv, men kan bare si at jeg er veldig glad i mine mørkegråe fliser... Nesten ingen ting som viser på de, og det passer meg utmerket med små føtter som kommer løpende inn!
    Lykke til med valget.
    Fine bilder du hadde tatt. Og ja, magasiner er SÅ fint!
    Klem

    SvarSlett
  7. Hei du! vi har hadde akkurat samme flisene i kjelleren hos oss, kjøpte inn tre stjernes gulvmaling, og er så fornøyde! :) Grått valgte vi da! Er bilder på bloggen min! ;)http://anineshviteverden.blogspot.com/
    Klem Anine

    SvarSlett
  8. Hei Cecilie,

    Vi digger bloggen din - og følger mye med, både store og små. Vår lille familie har startet en Auksjon på FB-siden til butikken vår der alle inntekter går uavkortet til Stine Sofies Stiftelse. Vi har fått masse god hjelp fra mange Epla kolleger og vil nå henvende oss til våre NIB kolleger på lik linje. Vi har fått laget en sidebar knapp (som er utrolig kul) som vi håper du vil benytte deg av for å bidra til mer omtale av auksjonen. En knapp og du har allerede reddet minst en barndom, les mer her: http://lille-design.blogspot.com/2011/01/en-knapp-sa-er-det-gjort.html

    Klem fra Familien S <3

    SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online