25. oktober 2010

Dette er meg

Jeg må selvfølgelig delta i NIBs nye utfordring. Hvem er jeg?

Jo, jeg er en jente på 24 år, som bor sammen min kjære samboer med sørrrlandsdialekt, i Oslo. Mitt største prosjekt er som dere kanskje skjønner å overbevise han om at Oslo er tingen - for alltid! Jeg er glad i å pusle med ting som krever en symaskin, et kjøkken eller lignende. Mat og interiør er altså ting jeg er superopptatt av. Det bærer vel sikkert bloggen preg av. Ellers er jeg prosjektleder i et reklamebyrå og har vært der i snart 5 år. Sånt er stas. Jeg stortrives!INSPIRASJON: Jeg inspireres aller mest av bloggene jeg følger. Jentene er så utrolig kreative! Interiørmagasiner er også inspirasjon, men ikke på samme måte. Det blir mer upersonlig. 

DRØMMEHJEM: Hvitt, stort og gjerne litt gammeldags hus med stooore vinduer. Gulvene drømmer jeg om at skal være i tre og da aller helst med litt store sprekker i mellom plankene. Jeg skulle pusset det ned og malt det lyst med slitt preg. Åh, tenk så fantastisk sammen med florlette hvite gardiner som blafrer i sommervind. Som dere skjønner er jeg helt lost i denne drømmen. Drømmehjemmet kan gjerne ha et stort epletre i hagen, men ikke for stor hage. jeg eier ikke grønne fingre. 

UØNSKET: svarte møbler. De er støvsamlere og jeg blir trist av mørke, massive ting. 

FAVORITT: alle loppistingene mine. Det føles fantastisk å kjøpe brukt, samt at de har en helt annen sjel enn de andre tingene mine. Innrømmer også at jeg elsker spisebordet mitt. 

DRØMMEDAG: en fulltime spa-opplevelse uten tanker. Bare kos og avslapping. Det ER faktisk så deilig som det høres ut. 


DET BRENNER: jeg aner ikke.. Jeg hadde antakelig blitt helt gal og sosete. 

GODFØLELSEN: sommervarme, og vinterkulde faktisk. Digger å gå på langrenn med kanelbollen i sikte. En annen herlig følelse er å rusle i byen blant høstløv og sitte på café å drikke varm sjokolade med gode venner. 

5 kommentarer :

 1. God morgen :)

  Herlig å bli bedre kjent med innbygger'ne i dette bloggland, morro å lese at ci deler samme drøm om gamle tregulv med sprekker i..Da gjerne malt i en lyst farge med preg :)

  Engang i fremtiden så.

  Digget antrekket ditt på bildet forresten :)

  Ønsker deg en kjempe fin dag.

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 2. Så koselig å lese om deg og ditt :D

  Håper du får en fin kveld!
  Klem Jorid

  SvarSlett
 3. Gøy å hilse på!
  Veldig fint antrekk:)

  Mm, slitte tregulv med hvite florlette gardiner kan jeg veldig godt like!!

  fin uke til deg!

  fru Pink

  SvarSlett
 4. Kos å lese mer om deg! Og jeg digger bloggen din, bildene dine & stemningen som er er inne. Feelgood på ordentlig :-)

  SvarSlett
 5. hehehe, en gang sørlending ALLTID sørlending. det er farlig å finne seg en fra det blide sørland vet du;) vi skal alltid hjem vi sedu...hihi..men bruk kvinnelist, så kanskje det går!

  Koselig å bli bedre kjent med deg.
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online