21. september 2010

Et spennende leilighetsbesøk

Det er utrolig gøy å besøke venner som har flyttet. Jeg lar meg alltid facinere av ulike stiler og kreativitet. Våre herlige venner L & B har flyttet inn i et fantastisk sjarmerende hjem i Oslo by. Husfruen har virkelig satt sitt preg på leiligheten med brukte møbler som er shinet med eget preg. Jeg tenkte jeg skulle dele noen av Birgittes fantastiske interiørideer med dere!

Det runde bordet gir en koselig og intim stemning. Et rundt bord dekket på denne måten var bare vakkert - en stor kvadratisk duk og stoffservietter rullet og med sløyfer. 

Stolene har de kuppet brukt. Jeg er helt forelsket! De er naturlig shabby og står bare og stråler. Kreative og huslige B har typisk nok også stått for å trekke om stolene med superskjønne stoffer. Det ene er fra en gammel panelgardin (TIPS!), mens det andre stoffet er fra Tilda (syntes på bildet over). Et stalltips til alle som skal kjøpe lignende stoler; sjekk at puten/ platen er løs. Da er det greit å trekke om uten profesjonell hjelp. 

Tapeten fulgte med kjøpet og er helt nydelig. Den ser mørkere ut på bildet enn den er i virkeligheten, og denne ene kontrastveggen med tapet gjør stuen unik og varm. 

Digger mixen av lysestaker i ulike høyder og fasonger, samt lys med ulike farger. Den tanken må jeg innrømme at jeg ikke har klart å tenke selv. Knall interiørtips!

Strikker eller hekler du? Hvis frem kurven! Det ser både koselig ut, samt at en hver gjest vil bli superimponert. Hadde du sett tingene Birgitte har strikket til sin niese hadde du garantert latt deg imponere. Jeg merker med ett at mine strikkeegenskaper ikke var fullt så gode som jeg først antok... 


Et gammelt skap fra loftet som er blitt som nytt med et malingstrøk. 

Dette etasjefatet ble jeg litt smågal av. Jeg føte jeg satt på en fortausrestaurant i Frankrike og spiste verdens beste brød fra verdens nydeligste fat! Herlig..

Maten vi fikk servert var et kapittel for seg. Trekker ut forretten, asparges penslet og dyppet i knuste pistasjenøtter, stekt i smør - servert med hjemmelaget parmesaniskrem og hjemmelaget pesto.. Det er det BESTE jeg har smakt. 

TAKK nydeligste vennene våre for en fantastisk kveld! Jeg håper dere, kjære lesere, har fått litt gode tips fra dette innlegget:-)

(Beklager bildekvaliteten, iPhone)

5 kommentarer :

 1. Nydelige bilder du viser. Kjempe flotte tips og ta med seg. :0)
  Likte spesielt godt den tapeten jeg *love* Kjempe flotte kontraster og nydelige møbler.

  Klem Jane.

  SvarSlett
 2. Saa fint de har det! Og saa goy at du deler det her med oss :) De har virklelig faatt seg et kjempekoselig hjem etter hva jeg kan se paa bildene.
  Maa nesten begynne aa strikke litt, saa jeg kan ha en slik koselig kurv ser jeg :)

  Forretten hortes fantastisk ut - saa heldig du er kjenner slike flinke kokker! Kjenner ei jeg ogsa:)

  Koselig med en prat i dag, Cecilie! Gleder meg til neste gang <3

  klemmer

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder av en fantastisk flott leilighet.... masse herlig inspirasjon der ja ;)
  Og tuuuuuusen takk for gaven, den var bare helt fantastisk, gleder meg til masse deilig fotpleie framover nå ;)
  ha en fiiiin uke videre cecilie...
  klem victoria

  SvarSlett
 4. Har lagt meg, og tennene er pusset, men gud som jeg fikk lyst på den forretten!!

  Med de fine detaljene vi fikk se fra leiligheten, må resten være praktfullt! Så ut som et kjempe koselig hjem. Akkurat som deres ;)

  Sees om ikke lenge <3

  Klem KH

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online