Jeg må si at husmorstempelet mitt fikk en ikke uvesentlig ripe i lakken da jeg på søndag skulle bake muffins til bursdagfeiringen. Den første oppskriften ble helt tragisk. Kast. Den andre ble nydelig, men glasuren helt pyton! Er det mulig. Jeg fraråder alle å bake ting med hvit sjokolade-glasur. Det er alt for dominerende og søtt. After all ble jo muffinsene skjønne utseendemessig - om ikke annet!
24. august 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer
(
Atom
)
Hei hei ♥
SvarSlettDa har jeg lagt inn din Give Away ♥ Superlekker blogg du har da....:))) Såg godt ut med muffins...:))
Ha en fin kveld ♥
Muffinsene så jo kjempe gode ut da.. men hvit sjokolade kan bli "a bit too much" ja. Kvalmende i mengder.
SvarSlettKlem Jane.
Kjedelig å ikke få helt til - blir bedre neste gang :)
SvarSlettHvilket program bruker du til redigering av bilder og sånn..? Jeg ønsker meg ny header, og liker stilen du bruker :)
Tusen takk, Hege! Det var hyggelig gjort:-)
SvarSlettKristine; jeg bruker oftest Photoshop. Jeg bruker alltid det programmet for å lage headere:-)
Klem til dere alle tre!
Muffinsene var kjempe gode. Jeg har gomlet i meg en akkurat nå. Grunnen til at det ble litt mektig på søndag var at vi hadde spist så mye mat først;-)
SvarSlettDe så helt fantastiske ut!! Og jeg VET hvor flink du er til å bake! Så husmorstempelet ditt er PÅ INGEN MÅTE berørt av dette ;)
SvarSlett