2. juli 2010

Jeg har vunnet!

For første gang har jeg vunnet noe, og dette er ikke bare "noe". Det er en fantastisk fin vimpelrekke, som nydelige Ida har laget. Dere husker kanskje at jeg kjøpte et hjerte i hjertekampanjen hennes rundt juletider? Bloggen til Ida er bare fantastisk; hun syr de vakreste ting og av og til gir hun bort noe av det som give aways! Kan du tenke deg. Det kaller jeg "et stort hjerte". Jeg ble rørt og glad da jeg så kommentaren her på bloggen og det herlige vinnerinnlegget hun har lagt ut, med bilder fra min blogg. Dere kan se det her. Tusen takk Ida - takk for at jeg er lykkelig vinner av vimpelrekken, som følge av at du har et så stort . Se forresten kjolen Ida selger til "loppispris". Den er VAKKER!4 kommentarer :

 1. Så gøy at du vant! Gratulerer! Jeg så at hun hadde konkurranse:)

  SvarSlett
 2. Hei, ville bare si at jeg dette var en herlig blogg, gikk inn da jeg så du hadde vunnet. Veldig meg, litt klær, litt interiør og ikke minst litt mat :) Har lagt deg til favorit listen min :)

  God helg, hilsen Marie

  SvarSlett
 3. Helt enig med Marie, du har en veldig fin blogg! Har brukt dagen på å lese mestparten haha! Feriemodus, ja ;) Har sett deg inne hos Grommis, men ikke gått inn før Ida la ut konkurransevinneren sin i dag.

  SvarSlett
 4. Nina: Tusen takk. I´m so happy! :)

  Marie: tusen takk for så nydelig kommentar! Jeg blir så glad når noen legger igjen noen ord og enda bedre er det når bloggen min er godt likt. Håper å se mer til deg her inne. Ha en nydelig helg! Cecilie :)

  AM: Takk igjen for herlig kommentar. Jeg blir bare så GLAD :) Grommis har en skjønn blogg som jeg følger med på og nå skal jeg begynne å titte innom din også. Ønsker deg en flott hytte-helg!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online