2. juni 2010

Happy onsdag to YOU!

Det er onsdag og solen skinner.. Jeg er fortsatt sommerlig i klærne og har dratt frem denne lysegule kjolen for dagen. Selvfølgelig med en liten kant nede som er hjemme-"snekret". De sniker seg stadig med de der.. Frokosten i dag var særdeles nydelig og bærer preg av at jeg stod opp litt ekstra tidlig for å få lest noen linjer i avisen og spist en deilig frokost (kan se ut som det er jordbær bare, men det er masse andre herligheter, som nevnt tidligere: solsikkekjerner, linfrø, havregryn, fullkorn havre fras og rosiner med vaniljeyoghurt). Anbefales virkelig! NYT dagen.

4 kommentarer :

 1. Det ser og høres nydelig ut! Sommeren forsvant igjen her, men jeg bevarer sommerfølelsen ved å se på dere i øst som bader i sol!:) Nyt dagene!- Heidi

  SvarSlett
 2. Så dumt da, hvor bor dere da, som er så uheldige å ikke ha sommer? Skal sies at det har vært overskyet siden kl 16 her, men det er god temperatur:-) Ha det fint, Cecilie

  SvarSlett
 3. Så deilig det så ut. Jeg titter litt rundt på frokosttips om dagen - og dette skal prøves:) Det samme skal blondetipsene dine! Så mye fint du har laget! (Har tittet litt bakover i bloggen din nå!)

  SvarSlett
 4. Hei Annikken:-) Denne frokosten bør absolutt prøves! Husk å ikke bruke "light" vaniljeyoughurt. Er ikke spesielt fan av den.. Takk for hyggelig kommentar. Håper du titter innom igjen!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online