3. juni 2010

Et fantastisk middagstips fra Salma

Salmalaks er uten tvil den beste laksen. Den kan spises både rå og stekt. Denne middagsretten er bare helt utrolig enkel, men så fantastisk god! Salmalaks i soya- og créme fraiche saus. Et supert tips er å drysse over litt sesamfrø før servering. Det setter en nydelig smak. Oppskrift foreslår poteter; jeg foreslår RIS. 






600 g SALMA
1 ts sitronpepper
2 ss soyasaus
2 ss TINE Ekte Meierismør
1 beger TINE Crème Fraîche Lett


Skjær SALMA i biter, a ca. 100 g. og ha på sitronpepper. Brun SALMA bitene i stekepannen ved høy varme i ca. 1 minutt på hver side. Skru ned varmen og ha TINE Lett Crème Fraîche i stekepannen sammen med SALMA, tilsett soya saus. La det surre i ca. 5 minutter. Blir sausen for tykk, kan du spe med litt vann eller fiskefond. Server med kokte poteter og kokte eller bakte rotgrønnsaker.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online