16. juni 2010

Bryllupsantrekket

Må vise helgens bryllupsantrekk, som jeg skjønner at er interessant i denne bloggverden. Jeg syntes i hvertfall det er inspirerende å kikke på andres antrekk! Er fortsatt superglad i de nye skoene, og vesken forelsket jeg meg helt i. Den har en stor sløyfe og fargen var perfekt. Hadde også en liten fruktsalat på rommet før vielsen - den var så delikat at den var verdt sin plass her i innlegget 
4 kommentarer :

 1. Så nydelig du var jenta mi. Du er skjønn<3
  Den kjolen var fantastisk fin til deg. Og tilbehøret er perfekt.
  Godt å se at dere har hett en alle tiders tur i Roma. Håper det ikke er lenge til jeg får oppleve denne byen igjen også. SÅ romantisk<3

  Det så virkelig ut til å være et perfekt sted å gifte seg...

  SvarSlett
 2. Tusen takk min nyelige. Vi har bare hatt det helt nydelig og det skal nok mye til for å slå det bryllupet der gitt! Kanskje du klarer det i LA? :-) Hihihi.. Dere MÅ besøke Roma sammen.

  SvarSlett
 3. Skjønne du ;) Du var utrolig fin jenta mi! Og det bryllupet så helt fantastisk ut...når skal vi sette oss ned og planlegge deres <3 Jeg er klar!
  Savner deg

  Kine

  SvarSlett
 4. Takk min gode. Tror ikke det står bryllupsplanlegging hos oss for tur med det første, du kan jo forhøre deg med Oscar? Hehe, neida. Eetter min mening var det perfekte forhold for å fri i Roma. Hehehe.

  Savner deg alt for mye. (Og bryllupsplanlegging med DEG blir supert en gang i fremtiden)<3

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online