20. juni 2010

Baking: Daimiskake

Nå er jeg virkelig stolt. Har for første gang laget mandelbunn, og daimiskake for øvrig. Svært vellykket om jeg skal si det selv! Denne ble faktisk fantastisk... Er så glad for å få besøk så jeg kan bake. Kan liksom ikke bake hver uke, for da blir en jo gående å spise hele tiden. Legger gjerne ut oppskrift om ønskelig.



2 kommentarer :

  1. Så flott blogg du har :) Jeg vil gjerne ha oppskrift på denne deilige kaken din!

    God sommer!

    -jenny

    SvarSlett
  2. Hei Jenny,

    her kommer oppskrift. Takk for koselig kommentar! God sommer til deg også:)

    Bunn
    120g sukker
    3 eggehviter
    150g mandler
    (½ ts bakepulver?)

    Is
    3 eggeplommer
    80g (eller 1 dl) sukker
    3 dl kremfløte
    3-4 dobbel daim

    Slik gjør du:
    Eggehvitene piskes stive. Sukkeret blandes i litt etter litt. Mandlene males og blandes inn. Bunnen stekes i 24 cm springform nederst i ovnen. 150C, 40 min.

    Fløten piskes. Eggeplommer og sukker piskes til eggedosis. Daimen knuses. Alt blandes og helles over den avkjølte bunnen og kaken fryses.

    SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online