20. juni 2010
Baking: Daimiskake
Nå er jeg virkelig stolt. Har for første gang laget mandelbunn, og daimiskake for øvrig. Svært vellykket om jeg skal si det selv! Denne ble faktisk fantastisk... Er så glad for å få besøk så jeg kan bake. Kan liksom ikke bake hver uke, for da blir en jo gående å spise hele tiden. Legger gjerne ut oppskrift om ønskelig.
Abonner på:
Legg inn kommentarer
(
Atom
)
Så flott blogg du har :) Jeg vil gjerne ha oppskrift på denne deilige kaken din!
SvarSlettGod sommer!
-jenny
Hei Jenny,
SvarSletther kommer oppskrift. Takk for koselig kommentar! God sommer til deg også:)
Bunn
120g sukker
3 eggehviter
150g mandler
(½ ts bakepulver?)
Is
3 eggeplommer
80g (eller 1 dl) sukker
3 dl kremfløte
3-4 dobbel daim
Slik gjør du:
Eggehvitene piskes stive. Sukkeret blandes i litt etter litt. Mandlene males og blandes inn. Bunnen stekes i 24 cm springform nederst i ovnen. 150C, 40 min.
Fløten piskes. Eggeplommer og sukker piskes til eggedosis. Daimen knuses. Alt blandes og helles over den avkjølte bunnen og kaken fryses.