24. juni 2010

AneMone, herlig design

Jeg har falt pladask for klesmerket AneMone. Det er relativt rimelig, har deilige stoffer og ser superfint & chik ut. Me like! Jeg har kjøpt to koseplagg nå nylig fra AneMone, som er diggbare. De er i velour med et lite søtt hjerte på venstre arm. Armene har også litt puff nederst - sweet! Har lett lenge etter noen fine koseplagg.
4 kommentarer :

 1. Ja, det merket er helt herlig! Lurer på om ikke jeg har lyst på en slik kosetunika derfra! Er det et dansk merke? FIN var din nye top/tunika/kjole! Jeg lot kommentarene dine forbli mellom oss, no stress:) Bloggdate hadde vært gøy!

  SvarSlett
 2. I følge nettet så er designet norskt faktisk. De holder til i Sandefjord. Takk for hyggelig kommentar. Jeg kjøpte faktisk to av denne i ulike farger! LOVE them. Løp og kjøp:)

  SvarSlett
 3. DEn gensern var UTROLIG søt cecilie!! Kunne trengt en sånn i disse dager. Vokser stadig mer ut av klesskapet mitt. Må gå til anskaffelse av en del nytt tøy fremover. Hvor holder butikken til? Håper det er bra med deg forresten! Vi får møtes snart :) Klem Fjæra

  SvarSlett
 4. Takk, Kristin! Den er sikkert nydelig å være gravid i også. Jeg har kjøpt mine på "Litt Snobb" på Sandvika storsenter. Håper det går bra med lille jenta i magen og at vi kan ses snart! Store klemmer

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online