29. juni 2010

10 herlige ting å gjøre i Oslo

Kjenner du byen din godt nok? Ikke alle er like kreative "når det gjelder" så jeg har lyst til å tipse om noen koselige ting å ta seg til i Oslo. Håper dette er hjelp på veien!


 Gå tur til Damplassen i Ullevål Hageby og kikke i de skjønne små butikkene (interiør, klær og blomster) før du tar en velfortjent kaffe latte på Åpent Bakeri.
 Spis deg kvalm på croissant dyppet i rennende sjokolade (!!) fra United Bakeries´ sjokoladefontene (beste jeg noen gang har smakt). Like godt som det høres ut!
 "Go crazy" på et av byens markeder; Birkelunden, Vestkanttorget eller Blå. Kanskje gjemmer det seg noen gamle skatter der, som blir dine?
 Gå tur til Grefsenkollen og nyt utsikten med en du er glad i. Obs; dette er skikkelig trim for bena. Det fortjener faktiak kanskje en god lunsj på vakre Grefsenkollen restaurant.
 Spis en deilig italiensk pizza på Villa Paradiso på Grünerløkka.
 ... eller besøk min favorittrestaurant Olivia (Aker Brygge) og prøv min store favorittpizza Pizza Arlecchino (den er vidunderlig). Det samme er Olivias grønne te, Livslust; en opplevelse av de store for oss teelskere! Lover deg at du ikke blir skuffet. Første teen jeg har opplevd som virkelig smaker det den lukter.
 Gå tur langs Akerselven med gode stopp underveis.
 Spis lunsj i Kolonihagen i Frognerveien 33, garantert en frodig og koselig opplevelse. Kjøp også gjerne med noen søte blomster fra butikken ved siden av på vei hjem.
 Ta deg en eventyrrunde i vintagebutikken på Majorstuen; Tonika Vintage. Garantert en opplevelse!
♥ Spis reker og drikk hvitvin i en tilbaketrukket park en varm sommerdag.

5 kommentarer :

 1. Åååh, for en deilig liste!:)

  Mange av mine favoritter på den lista også!
  Kan også anbefale lille Herbern ved Bygdøy, såå kos! Og kafe Utsikten i Ekebergskrenten. SOooommer, lang vei:)

  SKal absolutt teste teen på Olivia, blir ofte så skuffet over luktene på teer,at de ikke smaker like godt!

  Takk for fine ord på bloggen min, i dag har vi gjort ingenting! Herlig. Grillet og spist is med jordbær på verandaen og i kveld blir det nok et glass vin til Poirot:)

  SvarSlett
 2. Ja, elskeblogg!
  Linket deg til meg nå, do it you too? :)

  Ps. Tonica Vintage med C ;)

  SvarSlett
 3. BRA innlegg!! For jeg/vi trenger virkelig tips til hva man kan finne på i Oslo! Du vet... "Vi vet ikke hva vi skal gjøre i dag! Men har så lyst å finne på noe!!" THANX

  SvarSlett
 4. Tuuusen takk! BRA innlegg!! Her var det masse koselig man kan gjøre både med venninner og kjæresten! Klem

  SvarSlett
 5. Grommis: så herlig å høre at du har kost deg hjemme med de du er aller mest glad. BRA! :) Love your comments, jeg skal teste ut tipsene dine. Håper du fikk kost deg skikkeli gmed vin til tv-kvelden og sovet en god natt.

  Dere andre: Jeg blir GLAD av at dere liker innlegget! Gøy å kunne inspirere litt. Jeg skal definitivt slå til med flere Oslo-tips etter hvert som det dukker opp. Love you all!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online