31. januar 2012

c.o.l.o.u.r.s

Jeg liker farger. De gjør meg glad. Og ikke tro at alle fargene er ofret her i huset, selv om mange innlegg har vært svart/hvite i det siste. Jeg har fått mange kommentarer tidligere på at mange av dere ikke likte gult, men at dere syntes det er litt fint allikevel etter å ha sett noen gule ting her. Gult var en av hatfargene for meg tidligere (høres dramatisk ut), men jeg syntes det var så grusomt stygt! Me like now.. 

Det er litt friskt med gult? Den store bollen er jeg bare helt forelsket i og den ble faktisk kuppet for 20 kroner på loppis på Ullevål for en del år siden. Vasen også. Magasinene mine er ryddet og har fått plass i bokhyllen. Ikke feil at jeg hadde en kul neonrosa bok jeg ikke har lest heller. Og for ikke å glemme treklossene! De er jeg smågal etter (selv om det er Filip sine). Fryd for øyet og kule å leke med.

Ha en fin og fargeglad dag! 

30. januar 2012

Borddekking..

.. er FAB! Det er så gøy å dekke bord når man har tid og ork. Jeg innrømmer selvfølgelig at bordet ikke alltid har like mye sjel, som her (det kan sikkert gjestene skrive under på også), men når man ikke har masse energi til å bruke på slikt er det jo ikke noe poeng. Da får heller maten stå i fokus;-) Denne gangen funket vel begge deler. 

Gåseungene får følge med der hvor de til en hver tid tar seg best ut. Fnis:-) Kuppet ellers søte TineK servietter hos Bolina for leden. 

Denne tapesaken er poppis i bloglandia for tiden. Jeg testet - syntes for så vidt det så kult ut - men den er jo litt i veien.. Og min kjære skjønte overhode ikke vitsen. 



 I bakgrunnen skimtes min fargesorterte bokhylle (likes) og Filips lekegrind (som ikke tar noe plass i det hele tatt;-). For de som lurer serverte vi lasagne til våre fine lørdagsgjester, en rett jeg selv mener jeg er særs dyktig på (i mangel på beskjedenhet) takket være min mor. Til dessert min kjæres favoritt; smuldrepai med blåbær servert med vaniljeis. Ikke feil! Takk for den fineste lørdagskvelden friends..

Ny fin uke ønskes dere!

29. januar 2012

Søndagsbakst

For en behagelig søndag.. Ingen hast, bare ro. Har bakt boller, støvsugd, vasket tøy, spist god familiefrokost, blogger.. Say no more! Vi får kaffe- og bollebesøk etterpå og det er bare så supert å bruke "glemt" helgetid på gode venner! Må innrømme at det ikke slo meg før jeg fikk barn - å invitere midt på dagen på en søndag - på hjemmebakst og kaffe. Men det er jo toppen, med eller uten barn;-)

 I dag var det sjokoladeboller og min favoritt; boller med vaniljekrem, som stod på planen. Jeg elsker å bake, men etter nyttår har det vært litt no no. Når jeg baker så spiser jeg. Spiser spiser og spiser. Fnis.. Så dessverre; selv om baking er superkoselig så kan man ikke alltid bake!


God søndag, og takk for kjempekoselig feedback på barnerommet igår!

28. januar 2012

Barnerom

Det skjer litt småting på barnerommet enda. Her om dagen fikk jeg ånden og måtte bare teste en ny tapet med plank fra Storeys på skapet inne hos Filip. Litt usikker, men det er jo litt kult at det ser ut som at skapet  plutselig er snekret sammen;-)

Hjorten altså.. Digger den! Fås kjøpt hos Loving.no. For ikke å snakke om hvor mye jeg digger denne aktive lille pjokken og.. 

Skapet er ikke i fokus her, så det er ikke lettest å få et inntrykk, men.. Dere ser kanskje poenget uansett!

Det var for tilfeldig at denne kule F´en i tre bare åpnebarte seg i salgskurven hos Bolina for leden.. Den måtte med hjem. Jeg hadde nemlig lykkeopplevelsen av å ha spart to gavekort fra bursdagen som jeg brukte med glede! De andre kuppene skal dere få se senere. 

God lørdag! 

27. januar 2012

Coffee times

Det er fredag! My favourite. Det snør ute. Ikke min favoritt om dagen, men en tur ut må til uansett. En bedre fredagsmiddag og godis må jo handles inn. You know. Ingen fredag uten kos! Tror italiensk pizza (hjemmelaget) med parma og ruccola står på menyen i dag. 

Jeg kan ikke få sagt nok hvor glad jeg er i kaffemaskinen. Love! Og enda bedre blir det med ei lita sjokkisbit med marsipan da kan man si. Eller aller helst den med ingefær og sitron. Mm. Det er litt luksus i hverdagen med en sånn "5 minutter" og en runde i bloggverden på iPaden. O´joy!

Fin fredag til dere! Jeg får vel gå på butikken å gjøre valgene mine jeg da. Fnis:-) 

26. januar 2012

Ny stil

Lampen som stod på tvbenken knuste jo, så da må man bare være kreativ og finne frem saker og ting man har liggende - for å reparere. En sort lampe fra Ikea ble ofret fra soverommet til fordel for stuen. Syntes for så vidt det ser ganske fint ut, så det var jo vinn vinn i grunn! Gåseungene har forresten stått siden i fjor..! Trodde de skulle ramle av jeg.. Lucky!


Dette bildet har vi akkurat fått og foreløpig står det her og ser fint ut. Vi er litt usikre på hvor vi ønsker å henge det opp. For de som lurer er det kunst av sørlendingen Per Fronth og det er virkelig fint! Annerledes.. Liker fargene. 

Ha en finfin dag!  

25. januar 2012

Nye puter

Endelig kom ånden! Nå er kjøkkenhåndkleene fra byNord med ulv og trær blitt puter. Ulven fikk sort og hvitstripete stoff bak (så kan man jo snu puten etter hvert;-), mens trærne er sydd på et hvitt trekk fra Ikea. Genialt enkelt! 

Tenk at dette husker-fortsatt-ikke-hva-det-heter-treet mitt fortsatt lever (Corokia?)! Skikkelig glad i det.. 


Lille Filipsen min knuste lampen på tv-benken i går så jaggu har ikke benken fått seg en ny runde med flytting av stæsj. Fnis. Godt jeg ikke ønsker meg ny lampe, for det er fortsatt januar må vite.. Bilder kommer!

24. januar 2012

Marius-love

Jeg er, som mange andre, superglad i Mariusmønsteret! Denne heldressen fra Ugly er så skjønn. Og til jul fikk mini både strikket Mariusgenser, sengetøy og en body med Mariusprint. Supersweet!


Noen dager er innedager. I dag er en sånn en. Syr putetrekk og rydder mens mini sover skjønnhetssøvnen. Også drikker man jo den obligatoriske kaffen og leser magasiner da. Vanskelig å få tak i fine bryllupsmagasiner, men dette svenske var superbra!


Ha en finfin tirsdag! Jeg gruer meg litt til de neste dagene hvor det er meldt snø snø snø. Det er koselig det altså, men litt over the top stress med barnevogn og bil uten garasje, men gateparkering;-) 

22. januar 2012

En ny venn

Jeppsipepsi! Jeg har fått enda en ny venn. Cathrineholm. Hun banket på døren på bursdagen min i desember. Makan til snill venninne som kuppet den til meg! Passer ypperlig sammen med de hvite Eva Trio grytene.. 


Deilig meg gammelt og nytt i fin forening:-) Glad søndag! 

21. januar 2012

100%

Ønsker alle en fin lørdag! Dagens kjøkkentips fra meg: kjøp olivenoljen til Strand Restaurant (egenproduksjon). Den er FAB og ikke dyr i det hele tatt - til fersk og deilig olivenolje å være. 


Happy cooking! Og for en deilig sak å ha på kjøkkenbenken. I heart the design. 

20. januar 2012

Den "nye" gangen

Endelig - deilige fredag! Det er ingen hemmelighet at flisene i gangen vår får meg til å føle meg uvel. Jeg husker jeg tenkte da vi kjøpte; at "de fixer vi på et vis". Men så gjorde man de mer nødvendige tingene da, også uteble noe. Og sånn blir det vel. Så da må man bare gjøre det beste ut av det og "dekke til" så godt det lar seg gjøre:-) Vi fikk en nydelig Pappelina matte til jul, som gjorde seg fint sammen med Eames-love. 

Og for dere som lurer på hva det er med den noe alternative skohyllen bak der.. Den blir jeg også litt uvel av nemlig, den er så mørk. Også er jeg så lat at jeg ikke orker å male den hvit akkurat nå, nei, så da dekker man det jo rett og slett bare til da. Med kapaplate som jeg har fått av den skjønne kjæresten til en venninne. Også blir det lyst da serru. Mye bedre, og billig, men absolutt ikke varig vel å merke! Fnis. Nå faller hele interiør-opplegget mitt litt i grus - eller? Har dere fortsatt tillit til meg? Ler.. Det er januar. Jeg er superblakk. Men ikke for det - det frister liksom aldri å bruke penger på skohylle til gangen! (Og forresten så "matcher" den jo gulvet perfekt, haha). 


Ønsker dere en fin helg og takker for alle de utrolig hyggelige kommentarene dere legger igjen her! Dere er alltid så søte med meg og vit at på en dårlig bloggedag er det kommentarene deres som finner igjen bloggemotivasjonen;-) 

19. januar 2012

Bloggbesøk

Jeg er litt treg jeg.. Alle har sikkert sett masse fine bilder fra Potrinas (Anne Grete) vakre hjem og vår koselige lunsj med jentene, men her er noen fra meg også! Litt gøy å se hvor forskjellige instillinger vi har på kameraene og hvilke vinkler man velger seg ut. Fun! 





AG hadde gjort det så koselig. Masse godt å putte i munnen og så koselig med jentene samlet. Takk for sist!

18. januar 2012

Om alt og ingenting

Hva skjedde med dagene. De flyr! Vi gjør så mye hyggelig hele tiden. Om det så bare er (absolutt ikke bare) å tusle en laang deilig tur, Filipsen og meg, i solen, med kaffen - og hverandre. Ja, så er det helt knall. Eller om det er at vi er sammen med de vennene vi setter så stor pris på. For det er mange av dem. I dag har vi kost oss med 2 av de og prisen jeg og Filipsen min måtte betale for det var 2 timer i stillestående kø og en akutt kvledsmatspisestopp på indisk restaurant med grøt kjøpt akutt på Rimi´n. Hva gjør man ikke når barnet er sultent. Da vrenger man bilen rundt i krysset og tar raskeste vei til det stedet som har en skål og litt varmt vann. Ler. 


Her har vi ellers én tvbenk med to stiler. Jadda. Det går an! (Følte meg ikke mest kreativ her nå, men noe må jeg da vise frem:-). Jeg er superglad i å bruke magasiner og bøker i interiøret. De gir meg en følelse av at noen faktisk bor her og bruker boligen! (Ikke at det ikke ser ut som at noen bor her, sånn ellers. For å nevne det. Her har vi jo tross alt den smekre lekegrinden midt i stuen, tørkestativet ved siden av det, yttertøyet til Filip forlatt på gulvet, som jeg dro av i rekordfart fordi han blir så sur av av- og påkledning, og masse aviser jeg aldri får kastet.)  I tillegg til at det er fint og dekorativt. Likte forresten fargene på siste coveret til ELLE Decoration!

Eller så har vi disse lyse fargene og geviret da, som absolutt ikke ligger på tvbenken nå. Det skal jo befinne seg i tallerkenhyllen det. Kanskje også mer enn én dag. Haha. Alt for bildene.

Nå har jeg akkurat sett på et tragisk opptak av svenske hollywoodfruer. Ah, før kunne jeg faktisk se på sånne utrolig tragiske ting og fnise! Nå blir jeg bare skikkelig oppgitt (nesten trist). De er helt ute de damene. Spesielt hun som i denne episoden tok hull i ørene på den nydelige babyjenta si, som skrek. Og skrek. Og skrek. Jeg klarte ikke se på. Hvem er det som gjør sånt med en baby?

Noe jeg defintivt klarer å se på er den nye favo-desserten min! Vaniljekesam (craving), bringebær og knuste café cookies med sjokolade. Ai ai - likes! Jeg orker ikke å skrive om alt jeg ikke burde spise og hvor mye jeg bør trene. Let´s have a good time:-)

(Dette ble mye svada. Sorry:-) Glad onsdag!

16. januar 2012

DIY: black and white

Jeg har så og si ingen svarte detaljer liggende som jeg kan bruke i interiøret, da jeg aldri har vært særlig "svart" interiørmessig. Nå som jeg har såpass mye lyst begynner jeg imidlertid å like kontrasten som svart gir og har laget en telysholder med svarte og hvite striper. 




Du trenger:
 et glass (jeg har brukt et vasket glass fra babymat. Annet forslag: syltetøyglass.)
 stoff du ønsker å dekorere glasset med
 dobbelsidig tape
 en snor

Jeg har brukt stoff fra IKEA, limt det på glasset med dobbelsidig tape og knytt en matchende snor i topp. Made the easy way! Og sa jeg billig? 

15. januar 2012

Den nye lampen

Jeg var sånn i tvil! Skal - skal ikke bytte ut lysekronen. Plutselig, når man har kjøpt noe annet, så begynner man typisk å tenke "er den ikke egentlig fin der den henger da"? Men da den nye lampen ble hengt opp og jeg hadde tittet på den i en times tid så var jeg sikker. Jeg liker det stilrene utrykket. Lysekronen gav meg en sånn rotete krims-følelse, men den er absolutt spart på og skal garantert opp igjen i et rom en gang.

Jeg fikk tak i noen nydelige kvister med rosa blomster i går. Blir uendelig glad av litt vårfarger, selv om våren er langt unna. 

Lampen er kremfarget og jeg var egentlig på utkikk etter noe helt hvitt, men når jeg ser den opphengt ser jeg jo at kremfargen antakelig er mest riktig til resten av kjøkkenet. Hva er vel bedre enn det. 

Ha en fin søndag! Selv om solen ikke skinner helt gjennom her hos oss er det deilig med lys.  

13. januar 2012

More wedd-sweets

Jeg lover å ikke ta helt av med disse bryllupstankene mine, men hellovs. Sjekk ut disse bildene. Om man skal gifte seg eller ei; eyecandy! Og mens vi er inne på det; holdt på å kalle meg selv bridezilla for leden, lykkelig uvitende om at dette er definisjonen: bridezilla is a difficult, unpleasant, perfectionist bride (Wikipedia). Eh, jeg tror jeg kan si med en gang at jeg ikke er en bridezilla. Jeg bare drømmer og koser meg jeg. 




Alle de usannsynlig vakre bildene over er fra en over gjennomsnittet inspirerende bryllupsblogg: Ruffledblog. Takk Lisbeth:-) Be inspired!

12. januar 2012

Kul bok & ryddesyssel

Hva er det med januar som gjør at man har lyst til å rydde vekk absolutt alt man har og ønske våren velkommen? Jeg var faktisk ikke så stresset på å få ut juletreet i år. Nøt hvert sekund. Men nå er støvet på hjernen tilbake for fullt og jeg rydder og rydder.. Det er gøy da! Kreativiteten blomstrer og jeg har tatt meg tid til å forstå kameralinsen min bedre. 



Denne herlige boken "Frokost" er en nyhet hos meg. Den fikk jeg av lillebror til jul og bildene er utrolig kule! En fryd for øyet. Endelig har jeg også funnet gevirets plass (sånn foreløpig.. tihi). 

Jeg har ryddet tallerkenhyllen og lysnet fargene. Fjernet noen av sukkertøyene for en liten periode, men for all del, det er da et par sukkertøy igjen i hyllen:-) 

Og så en liten coffee update. En enkel hjemmelaget latte med en rute hvit sjokkis oppi kan kalles "heaven". Mine todos idag; booke bryllupslokale & fotograf, og søke barnehageplass. Glad torsdag!
Melder meg på Maias utfordring en gang til jeg, med det øverste bildet!
Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online