10. januar 2012

Bryllupsdrømmer

Tenk at jeg har til gode å gifte meg! Nå som jeg endelig har fått øynene opp for bryllup er jo det den komplette lykke. Det var for øvrig gjort så fort jeg begynte å titte litt uskyldig på kjoler.. Damn! Så gøy.

Sukk. For et nydelig bilde! Kan dette bare være meg? I wish. Jeg ser for meg en fantastisk dag hvor alt er planlagt ned til hver minste detalj, hvor jeg ikke trenger å føle stress og bekymring. Champagne hos frisøren og sminking på et fint hotellrom. Det er en drøm og i grunn ikke en urealistisk drøm vil jeg tro. (foto: weheartit.com)

 Sukk.. Klassisk og nydelig bukett.. Selv om jeg samtidig kunne tenkt meg en sukkertøybukett med massevis av farger. Noe litt utradisjonelt. (foto: weheartit.com)

Chic og rustikk borddekking. Jeg ønsker meg akkurat dette bordet og blomstene! Gosh. Helt meg hvis det hadde vært litt mer og penere dekking av tallerkner og med flotte vinglass. 


Eller dette da. Smelt. Dette er HELT meg. Det er det ingen tvil om. Kirsebærkvister er et must ser jeg. Ehm, men det begrenser vel valget av tidspunkt relativt greit.. Dårlig idé. (foto: marthastewart.com)

Eh, litt koselig med lyktene i trærne eller? Must have. 

En liten just-married lenke var cute. Eller LOVE eller noe i den duren. (foto: marthastewart.com)

Tenk så deilig det skal bli med verdens fineste dag, hvor jeg kan holde mannen-2-be i hånden under bordet. Fordi jeg er lykkelig, og fordi jeg har vondt i magen fordi jeg er redd for at noe ikke skal gå slik jeg har ønsket det. (foto: weheartit.com) 


Denne überskjønne invitasjonen til alle gjestene, fra Invitation Coutoure

Håret er en nøtt, men noe enkelt og elegant. Kanskje med blomster. 

Jeg tror kanskje et bryllup på høsten kunne vært noe for oss. Nydeligste fargene, klar luft.. (foto: weheartit.com)

Eh, sa jeg NYDELIG? (Foto weheartit.com)

 Stunning.. (Foto: pinterest.com)

Tenk å få jentedagen med forberedelsene her før ferden går til kirken? Dette er faktisk en av rommene på ladies floor på Grand Hotell, Silje Nergaards rom. Jeg smelter helt av fargene. Vakkert. 

Også kunne jeg mer enn gjerne avsluttet dagen her. I Susann Pettersens rom på ladies floor. Den er superkoselig og se så digg med alle putene. Man trenger noe koselig og mykt etter en sånn dag. 

Dette blir bare morsommere og morsommere merker jeg. Og søken etter å gjøre noe utradisjonelt, men tradisjonelt og kult, men ikke for kult, øker med dagene som går. Jippijaijai! Har du tips til brudeinspo? Med dette melder jeg meg på Maias andre utfordring om "mitt drømmebryllup". Supergøy! Jeg mangler noen gryter i whitelines nye serie fra Eva Trio og jeg vil så gjerne vinne!

Snakker vi verdens vakreste grytesett? Jeg er kanskje ikke helt objektiv, som har mange av disse - og som elsker hvitt. Mitt skap prydes av whiteline og jeg simpelthen elsker. Kokingen er bare enda hyggeligere enn før! Meld deg på da vel. 

21 kommentarer :

 1. Nyyyydelig bryllupsinspirasjon vennen!! Jeg lagde et innlegg fra vårt bryllup Igår om du vil se. Vi giftet oss på høsten (oktober) og angrer ikke et sekund på det!

  Angående mandag 16, passer det?

  SvarSlett
 2. Drømmebryllup, yes please. Er godt gift, men har festen til gode... kanskje den blir i 2012?

  SvarSlett
 3. Nydelige inspirasjonsbilder.
  Lykke til i konkurransen.
  Whiteline serien er kjempefin.
  Ønsker deg en riktig fin uke.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 4. Så spennende! Vi gifter oss 18 mai på Villa malla. Herregud som jeg gleder meg! :)

  SvarSlett
 5. Lovely pictures! I also love the table settings :). You obviously like lace! Happy wedding planning!

  SvarSlett
 6. Åhhh, jeg også vil! Vi lever framdeles i synd....;) nydelig, borddekkingen er helt meg!!! Når den tid kommer så skal jeg også drive research:) god dag til deg!

  SvarSlett
 7. Så mange fine bilder vennen:) Du har mye å glede deg til altså;)

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 8. Åh, takk for masse nydelig inspirasjon! Jeg finner så mye fint på pinterest også, åh jeg gleder meg til den dagen jeg skal gifte meg! :-)

  SvarSlett
 9. Å, det er så gøy med bryllupsplanlegging! Jeg koste meg utrolig med det før vi giftet oss :) Min største inspirasjonskilde den gangen var bladet Martha Stewart Wedding, tror ikke det selges i Norge men finnes som app og nettside :) Jeg ble forresten stylet i en suite på Grand, der vi tilbrakte bryllupsnatten :) Kos deg videre med planleggingen og ha en fortsatt fin tirsdag! Klemmer

  SvarSlett
 10. Åååå,her er det bare å glede seg skjønner jeg.Om det blir halvparten så flott som inspirasjonsbildene tilsier kan ikke dette bli annet enn et drømmebryllup.Og det som er HELT sikkert er at du blir en drømmebrud,enkelt og greit!!!

  SvarSlett
 11. Herlig inspirasjon. Jeg er sikker på at bryllupet deres blir nydelig <3

  Steinar og jeg reiser mest sannsynlig en tur til Thailand i feb. Skal bli godt med en solferie. Kan ikke huske sist...

  klemmer

  SvarSlett
 12. Hei søte deg!
  Såå mye fin inspirasjon :) Aner vi en liten bridezilla - jeg bare tuller!

  Ønsker deg en fabelaktig tirsdagskveld. Her skal jeg pakke meg godt under pleddet og jage vekk basiluskene som prøver å ta over kroppen min.

  Klem fra meg!
  Nala logrer og vil nusse

  SvarSlett
 13. Bryllupsplanlegging er kun ren glede :D
  Det er så utrolig gøy å hente inspirasjon fra ulike nettsider og butikker. Det er bare syns at man ikke kan få det alt sammen - man må liksom velge ut noe :)
  Jeg er midt i bryllupsplanleggingen selv, og må si at de bildene her gir inspirasjon!
  Lykke til videre!
  Gina

  SvarSlett
 14. Jeg vet om den ulitmate bryllupssiden!!! Stylemepretty.com! Kos deg! Du kommer til å sitte klistret inn i skjermen i timevis!!

  klem

  SvarSlett
 15. Så vakre bilder! du er så dyktig :) lykke til med ditt bidrag, og med bryllupsplanlegging! ha en herlig kveld og en flott uke!

  SvarSlett
 16. Hei!

  Du har noe helt fantastisk foran deg. Jeg giftet meg i sommer og vi hadde en super dag og det ble enda bedre enn vi kunne drømme om. Et lite tips er å legge mye penger i fotografering. Det er minner for resten av livet! Vi brukte Eva på Moment til vår store dag. Gå inn på moment.no og bli inspirert og forelsket i alle hennes flotte brudebilder.

  Lykke til!

  Hilsen Madelen

  SvarSlett
 17. Oh, vi kan drömma tillsammand, du och jag! Ser så fram emot den dagen då det är min tur att stå brud, brevid mannen i mitt liv <3

  Missade att svara på förra kommentaren! Lovis sover vid 12, men vi kan nog få till det så att hon sover lite tidigare än så :D Inte jättelätt att söva i vagnen, men så länge den är unde rullning så ska det nog gå bra :D

  (jag underexponerar alltid mina matbilder vid mörker, då får de lite mer svärta och fina färger VS fula, gula, lampljuset, hihi!)

  Kram kram

  SvarSlett
 18. For et nydelig og gjennomført bidrag av deg :)
  Ja, bryllup er fantastisk og jeg håper du får oppleve det snart ;)
  Du kommer til å bli verdens nydeligst brud... søte du :)
  Selv giftet jeg meg for 7 år siden og jeg smiler når jeg tenker på den dagen!
  Lykke til i konkurransen.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 19. Ååå... Jeg vil også! Du er heldig som kan planlegge på ordentlig. Blir det i 2012? Jeg er også fan av stylemepretty, selv om jeg ikke har blitt fridd til ennå... ;)

  SvarSlett
 20. Ah....nydelig!
  Det er lov å drømme, og husk - drømmer kan jo bli virkelighet!
  God helg :)
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 21. Fantastisk bryllupsinspirasjon Cecilie-og overhodet ikke uoppnåelig!! Lykke til med drømmene og i utfordringen til Maya!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online